Skip to main content

Tryk og Digitalprint

En god tryksag har ikke blot perfekt pantonefarve og papirkvalitet – den skal også passe perfekt ind i både budget og projektplan. Hos Originalen er vi eksperter i tryk – lige fra det hurtige digitalprint til offsettryk med udstansning, lakering eller hvad der nu skal til for at skille dig ud. Vi er skarpe på prisen, og der skal meget til, for at vi ikke leverer til aftalt tid.

Digitalprint fra dit trykkeri og reklamebureau i Billund

Vi tilbyder digitalprint til virksomheder, der har behov for kosteffektive løsninger. Med digitalprint/farveprint er startomkostningerne minimale og digitalprint er derved attraktiv i de mindre oplag.

Udover den økonomiske besparelse ved digitalprint, er der også en tidsmæssig fordel. Da digitalprint ikke kræver trykplader mv., som ved almindelig offsettryk, kan opgaver udføres væsentligt hurtigere. En opgave kan i mange tilfælde løses samme dag.

Digitalprint giver også øget fleksibilitet, så der f.eks. kan laves flere forskellige publikationer med lettere variationer, uden ekstra høje omkostninger. Den øgede fleksibilitet giver eksempelvis mulighed for mere personligt målrettet kommunikation og 1-1 markedsføring. Det kunne eventuelt være en invitation eller eventfolder som specifikt indeholder modtagers navn i en given sammenhæng.

Hvis du gerne vil høre mere om, hvordan du kan spare på dine udgifter til tryksager eller få en mere personlig marketingkommunikation kan vi yde den nødvendige rådgivning og give dig en konkurrencedygtig pris på løsningen, der dækker dit behov.

Kontakt os nu for en pris på din næste tryksag, hvad enten vi snakker Offset Tryk eller Digitalprint - om det er Visitkort, Kuverter, Brevpapir, Brochurer, Flyers osv...

Som trykkeri i Billund, er ORIGINALEN behjælpelig med det hele - Tlf: 7650 2030.

ORIGINALEN er nu også FSC® Certificeret, og kan derved levere FSC tryksager til virksomheder, der vil gøre en forskel.