Teambuilding og Kreativ ideudvikling

Kursusforløb

At samarbeje i en kreativ proces er sjovt, udfordrende og spændende.  Man vil med garanti opleve nye sider af sig selv og de andre. Mange på kursus har sikkert ikke beskæftiget sig med kunst siden de var børn, og skal derfor ikke stille for store krav til sig selv.  Tag i stedet på en rejse tilbage til dér hvor legen og det kreative var naturligt.

Hvem er vi?

Billedkunstneren Bo Henriksen har en fortid som eksportchef indenfor træindustrien. Han har ligeledes været ansat på den danske ambasade i Letland. I 1995 startede han Galleri Originalen. Siden 2004 har han udelukkende levet af sin egen kunst. Han arbejder sammen med et panel af skiftende instruktører -  professionelle billedkunstnere med erfaring i teambuilding. Der er altid 2 - 3 på et kursus.

Hvor afholdes kursus?

 

Vi kommer ud i den enkelte virksomhed.  Det eneste som kræves er et lokale med stole og borde og adgang til en håndvask. Vi sørger for alt det praktiske i forbindelse med afvikling af kursus, dvs. afdækning, opstilling og afrydning. Deltagerne skal selv medbringe maletøj.

Kursuspris:

 

1800 kr., per deltager eks. moms, 10 - 25 deltager. Alle materialer er inkluderet og malerierne må I naturligvis tage med hjem.